Dienstverlening

pink     Analyse

Wat zijn u wensen en verwachtingen? Wat doet uw concurrentie? Heeft u al een website of webshop en wat zijn daarvan de sterke punten en gewenste verbeteringen? Op basis van deze gegevens en uw input geven wij u een gedegen advies die aansluit bij uw wensen en uiteindelijke bent u bezig met uw zaken.

pink   Planning

Binnen een vooraf aangegeven tijdsbestek maken we een planning van de werkzaamheden en overlegmomenten. De gemiddelde doorlooptijd is ongeveer 3 weken uitgaande van juiste aanlevering van teksten en foto's.

 pink    Grafisch ontwerp

In het grafisch ontwerp voegen we de sfeer en de layout samen. Zo ontstaat er een uniek ontwerp voor je website / webshop.

 pink   Oplevering

Je ontvangt (als hier behoefte aan is) een handleiding waarmee je voortaan zelf je volledige website kunt beheren. Na oplevering plannen we een (telefonische) afspraak in waarin we alles evalueren.

 

Service

bol     Modern in Techniek
bol   Perfect in Visuele Vormgeving
bol   Dagelijks Onderhoud
bol   Gratis Ondersteuning
bol   Google Optimalisatie
bol   Professionele Fotografie

 

pink     Inhoudelijk advies

Vervolgens bepalen we hoe we de lay-out en inhoud gaan vormgeven van uw website / webshop. Op basis hiervan kiezen we gezamenlijk een passende uitvoering voor uw website webshop.

 

pink     Sfeer

Op basis van de analyse zetten we een impressie en sfeer neer, opgebouwd uit beelden, eigen foto's, lettertypes en kleuren.
Het wordt uw "visitie kaartje".

 

 pink   Smart website 

Het ontwerp wordt omgezet in een functionele website. Tijdens dit proces kun je op een speciale omgeving altijd en overal de voortgang van je website volgen.© Mopslaan.nl / Monique's Webdesign 2021